Down Arrow

Covid-19

Een videoproductie laten maken in coronatijd? Wij zijn een compact bureau en altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Rekening houdend met de diverse maatregelen omtrent corona kan er nog steeds veel. We bespreken hier een aantal mogelijkheden.
  • Veiligheid voorop
  • Bereik toch je doelgroep
  • Zet animatie in
  • Gebruik stockvideo
  • Of film met compacte crew
  • Op 1,5 meter

Animatie i.p.v. video

Wij maken al jaren zowel video's als animaties. Normaal gesproken laten we de keuze voor de vorm afhangen van de boodschap en de doelgroep. Maar door corona is filmen in deze tijd een stuk lastiger. Een animatie laten maken kan dan een goede oplossing zijn. Met animatie kun je eigenlijk alles vertellen. Zeker als het gaat om feitelijke informatie, zoals in een instructievideo of voorlichtingsfilm. Animatie leent zich echter ook goed om op gevoelsniveau te communiceren. Met een sterk geschreven tekst, een goede voice-over en mooie illustraties kan animatie een heel goed alternatief zijn voor video.

Vloggen

Juist in tijden dat we fysiek afstand moeten bewaren is het essentieel om contact te houden met je doelgroep. Vloggen is daar uitermate geschikt voor. Vloggen is een vorm die we kennen van influencers die op diverse kanalen over van alles vertellen in een video blog (vlog). Je brengt op een persoonlijke manier je boodschap naar je doelgroep. Anders dan bij een videoboodschap film je jezelf. Wij helpen je met tips & trics. Over je apparatuur, je standpunt, het geluid en de belichting. Maar we helpen ook met de inhoud en je boodschap. Hoe breng je deze het beste over? Tenslotte monteren we je vlog en voegen waar nodig naamtitels en logo-animaties toe.

Stock video

Afhankelijk van wat je boodschap is kan stock video daar wellicht een rol in spelen. Op basis van een goed geschreven tekst en passende muziek is het mogelijk mooie sfeervolle films te maken. Films die je doelgroep kunnen raken en laten zien waar je voor staat. Er is een reusachtige hoeveelheid beeldmateriaal beschikbaar. In alle soorten en maten en uit alle windstreken. Wij helpen je door de bomen het bos te vinden, maar bijvoorbeeld ook met een sterke voice over tekst.

Kleine crew

Wij respecteren de landelijk geldende corona-maatregelen, alsook de maatregelen die gelden op de locaties waar we filmen. Omdat deze doorgaans het werken met grote crews niet toestaan hebben we het werken met een kleine crew verder geoptimaliseerd. Daarmee zijn we in staat om met behoud van afstand op locatie opnames te maken. Zoals bij al onze films en animaties leveren we ook hierin maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Film crew 1,5 meter

Videoproductie maken tijdens corona?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel (030) 25 10 424 of vul het formulier in.

    Up