AFLEVERSPECIALIST

Trainingsfilm voor afleverspecialisten van leaseauto's in opdracht van Arval

De service en klantvriendelijkheid waarmee Arval haar leaseauto's aflevert, hebben we gevisualiseerd door het verhaal over the top neer te zetten.
Opdrachtgever
Arval
Techniek
Sony FS7, Final Cut Pro, After Effects
Productiedatum
maart 2015
Deel dit artikel

Afleverspecialisten van Arval

In het programma Arval Smart Experience start Arval dit jaar met trainingen aan de afleverspecialisten. Zij leveren vanuit de dealers leaseauto?s af bij berijders. In die trainingen leidt Arval medewerkers van dealers op tot specialisten die auto’s op een ‘Arval-waardige’ manier afleveren bij berijders. Belangrijk onderdeel daarbij is de voorbereiding; Arval vindt het belangrijk dat afleverspecialisten zich van tevoren goed informeren over de organisatie die de auto leaset en de berijder die de auto in ontvangst gaat nemen. Daarnaast zijn klantvriendelijkheid en servicegericht zijn uiteraard ook van belang op het aflevermoment zelf.

De film

We hebben ervoor gekozen een film te maken waarin de specialist een leaseauto net over de top aflevert bij een berijder. We zien afleverspecialist Rob, hij begrijpt als geen ander dat Arval net een stap verder gaat dan andere leasemaatschapijen. Hij legt de berijders bij het het afleveren van de nieuwe leaseauto helemaal in de watten!

De film wordt ingezet als onderdeel van de training die Arval autodealers aanbiedt. De trainingen vallen in het programma Arval Smart Experience.

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 – 24 63 55 30

Up