AIRTuB

Voorlichtingsfilm over het project Automatic Turbine Blade Inspection and Repair (AIRTuB) in een serie voor TKI Offshore Energy

A fleet of drones that lives in a windpark
Opdrachtgever
TKI Offshore Energy
Techniek
Canon C200
Productiedatum
november 2022
Deel dit artikel

TKI Offshore Energy

Duurzame energieopwekking op de Noordzee is essentieel voor een succesvolle omschakeling naar een betaalbare, betrouwbare en duurzame energievoorziening in Nederland. In 2050 moet er voor 70 Gigawatt aan energie op de Noordzee worden opgewekt. Het TKI Offshore Energy vervult hierin een rol door innovaties te stimuleren en kennis te laten ontwikkelen en verspreiden om zo tot een zorgvuldige energietransitie op de Noordzee te komen.

TKI Offshore Energy ondersteunt verschillende projecten. Een aantal van die projecten brengen wij met voorlichtingsfilms in beeld.

Voorlichtingsfilm AIRTuB

Drones die in windparken leven en autonoom inspecties en reparaties verrichten aan de bladen van windturbines. Dit is het doel van het project Automatic Turbine Blade Inspection and Repair (AIRTuB). Om dit voor elkaar te krijgen zijn veel verschillende partijen bezig met diverse uitdagingen die hierbij komen kijken. In deze video belichten we er slechts een paar. Het webartikel dat we erbij hebben geschreven gaat dieper in op de vele aspecten. De video heeft de vorm van een voorlichtingsfilm waarin we het principe uitleggen en het project verder in beeld brengen.

Ook een voorlichtingsfilm laten maken?

“WE WERKEN AL JAREN SAMEN… EN DAT IS NIET VOOR NIETS”

Want: Rekel heeft oog voor detail, is lekker eigenwijs en toch flexibel, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. En last but not least, met Rekel werkt het heel prettig samen en krijg je hoge kwaliteit. We hebben een mooie reeks van filmpjes gemaakt waarin we windenergie innovaties in beeld brengen. Alle betrokken partijen maken veel gebruik van het eindresultaat.

Anouk Stortenbeker

Communicatie Manager

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up