Animatie Ultra low latency

Animatie over ultra low latency bij live video streaming technologie

Met deze animatie laat Soliton zien wat de mogelijkheden zijn van de extreem lage latentie bij live video streaming technologie.
Opdrachtgever
Soliton Systems
Techniek
After Effects
Productiedatum
december 2020
Deel dit artikel

Soliton Systems

Soliton Systems is een Japans bedrijf dat innovatieve technologieën ontwikkelt voor IT beveiliging, live uitzendingen op afstand en speciale, unieke embedded oplossingen. Soliton levert wereldwijd diensten aan uiteenlopende bedrijfstakken.

Op het gebied van video streaming technologie biedt Soliton verschillende innovatieve oplossingen. Vooral op het gebied van live streaming zijn met nieuwe technologieën snelheden te bereiken waarmee hoge kwaliteit video binnen 40 milliseconden van de cameralens tot het beeldscherm van de ontvanger gestuurd kunnen worden.

Animatie ultra low latency

Met de volgende generatie communicatie op het gebied van 5G komt een wereld van nieuwe mogelijkheden in zicht. Vooral rond het gebruik van video en live streaming. Om bestaande en nieuwe doelgroepen te wijzen op de mogelijkheden van deze Ultra low latency die Soliton hierin biedt, maakten we deze animatie. De animatie laat zien op welke gebieden de nieuwe techniek toepasbaar is. Tevens laat de animatie zien wat Soliton daarin kan betekenen.

Ook een animatie laten maken?

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up