Vilans Protocollen

Animaties over de Vilans Protocollen

Animatie leent zich hier perfect om de procedures en meest gestelde vragen over de Vilans Protocollen te verduidelijken.
Opdrachtgever
Vilans
Techniek
After Effects
Productiedatum
juli 2019
Deel dit artikel

Vilans protocollen

Verpleegkundigen en verzorgenden kennen Vilans vooral van de Vilans Protocollen. Met 500 protocollen voor risicovolle en voorbehouden handelingen biedt de kennisorganisatie voor langdurige zorg de zorgprofessionals een stevige basis voor verantwoorde en veilige zorg.

Animaties Vilans Protocollen

Tot voor kort waren de Vilans Protocollen alleen beschikbaar voor grote zorgorganisaties. Sinds enige tijd deelt Vilans de kennis ook met kleine zorgorganisaties en ZZP’ers in de zorg. Aanmelden en bestellen op het online portaal van Vilans blijkt niet altijd eenvoudig te zijn. Vilans heeft ons daarom gevraagd twee instructiefilms te maken over de procedures voor aanmelden en bestellen. We hebben deze animaties gemaakt in de vorm van screenshot-animaties.

FAQ-films

Daarnaast heeft Vilans ook behoefte aan animaties over de 10 meest gestelde vragen. Deze FAQ-films geven op aantrekkelijke en duidelijke wijze antwoord op vragen als:

  • Hoe schrijven we een Vilans Protocol?
  • Wie bepaalt het deskundigheidsniveau bij het protocol?
  • Moeten we Vilans Protocollen toespitsen op onze organisatie?

Ook een animatie laten maken?

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up