RenovatiePlus

Bedrijfsfilms over een uniek concept voor grootschalig onderhoud van woningen

Janssen de Jong Bouw wil haar concept onder de aandacht brengen van woningbouwverenigingen, onder meer met een serie bedrijfsfilms.
Opdrachtgever
Janssen de Jong Bouw
Techniek
Panasonic Varicam, DJI Inspire
Productiedatum
juni 2018
Deel dit artikel

RenovatiePlus

Janssen de Jong Bouw is een innovatief bouwbedrijf in totaaloplossingen. Voor het grootschalig onderhoud van verouderde systeemwoningen heeft Janssen de Jong Bouw Oost een uniek concept ontwikkeld: RenovatiePlus. Hiermee is het mogelijk woningen in vijf dagen tijd volledig aan te pakken voor grootschalig onderhoud. Daarbij worden gevels en dak in één dag vervangen en kan het huis worden verduurzaamd tot Nul op de Meter (NOM-woning).

Een interessant concept voor woningbouwverenigingen die werken aan het halen van energielabel B in 2021. Daarom wil Janssen de Jong Bouw haar concept onder de aandacht brengen van woningbouwverenigingen, onder meer met een serie films.

De films

We hebben verschillende bedrijfsfilms gemaakt voor uiteenlopende gebruiksdoelen:

  • Promotiefilm – deze film geeft compact en duidelijk weer wat RenovatiePlus is en wat het woningcorporaties en bewoners brengt. De film moet corporaties prikkelen contact op te nemen om zo meer te horen over het concept.
  • Videobrochure – een mooie combinatie van print en video. Met deze direct mail heeft Janssen de Jong Bouw heel gericht een aantal woningbouwverenigingen benadert om ze te interesseren voor RenovatiePlus.
  • Social Media films – speciaal voor verspreiding via social media kanalen hebben we vijf filmpjes gemaakt zodat Janssen de Jong Bouw ook via deze weg het concept onder de aandacht kan brengen.
  • Technische bedrijfsfilm – Deze film gaat dieper in op het proces. De film wordt ingezet bij meetings met directeuren of managers vastgoed om deze meer zicht te geven op de werkwijze en technieken.

 

Ook een bedrijfsfilm laten maken?

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up