AWP voor water, klimaat en natuur

Campagnevideo's voor de AWP

AWP voor Water, klimaat en natuur
Opdrachtgever
Algemene Waterschapspartij
Techniek
Canon C200, Dji Inspire 2
Productiedatum
februari 2023
Deel dit artikel

Algemene Waterschapspartij (AWP)

De AWP doet mee aan de waterschapsverkiezingen en de provinciale verkiezingen. Deze worden doorgaans op dezelfde dag gehouden. Voor de verkiezingen op 15 maart 2023 doet de AWP mee in 20 van de 21 waterschappen en in 7 van de 12 provincies. De AWP zet zich in voor water, klimaat en natuur. Om de campagne kracht bij te zetten was er behoefte aan 3 sterke video’s die communiceren op gevoelsniveau en tegelijk concrete oplossingen aandragen voor uitdagingen waar we in Nederland voor staan.

Campagnevideo’s Water, Klimaar en Natuur

Het resultaat is drie video’s die gekoppeld zijn aan de thema’s water, klimaat en natuur. In de video’s volgen we een opa met zijn kleinzoon. Ze wandelen door de natuur en zijn bij opa thuis. De opa vraagt zich in gedachten af of bepaalde zaken omtrent de thema’s niet beter kunnen worden aangepakt. Een voice-over antwoord hoe dat volgens de AWP zou kunnen. De kleinzoon legt de visuele link van nu naar de toekomst.

De video’s zijn in verschillende formaten (1:1, 16:9 en 9:16) opgeleverd, passend bij de verschillende kanalen waarop ze worden verspreid.

Ook een promotiefilm laten maken?

“Flexibel genoeg om onze wensen te vervullen, kritisch genoeg om realisatie te waarborgen”
Rekel was instaat om binnen korte tijd 3 hoogwaardige video’s op te leveren. Flexibel genoeg om onze wensen te vervullen, kritisch genoeg om realisatie te waarborgen. Samenwerken was prettig en o.b.v. korte lijnen.

David van Walderveen

extern projectmanager

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up