Alcarta

Commercial ter promotie van Alcarta; de nieuwe atlas voor het voortgezet onderwijs

De commercial speelt in op het thema 'verwondering'. Verwondering over het feit dat er eindelijk iets te kiezen is in de wereld van atlassen, maar ook verwondering over de mooie wereld waarin we leven.
Opdrachtgever
ThiemeMeulenhoff
Techniek
Canon C300 met Cine primes
Productiedatum
februari 2018
Deel dit artikel

Alcarta

Uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft een nieuwe atlas voor het voortgezet onderwijs op de markt gebracht: Alcarta. Meer dan 700 overzichtelijke, gedetailleerde kaarten en een uniek kleuren- en symbolensysteem voor intuïtieve navigatie. Alcarta maakt de wereld voor iedereen toegankelijk.

Voor de introductie van Alcarta hebben we naast deze commercial ook een aantal productfilms gemaakt. Deze draaien onder meer op de website van Alcarta.

Commercial

De commercial speelt in op het thema ‘verwondering’. Verwondering over het feit dat er eindelijk iets te kiezen is in de wereld van atlassen, maar ook verwondering over de mooie wereld waarin we leven. Alcarta opent die wereld. Om de link met de atlas te versterken hebben we relevante grafische elementen toegevoegd. De commercial bouwt op naar een climax waarin de wereld zich letterlijk ontvouwt tot de atlas.

Alcarta is op 10 november 2017 gelanceerd tijdens de KNAG-dag in Cinemec in Ede. Voor de introductie werd de film vertoond in een van de grootste bioscoopzalen van Europa.

“ALS FILMS ‘OOHS’ EN ‘AAAHS’ OPROEPEN, ZIJN ZE GELUKT”

Vier producties, mét (3D-)animaties, in korte tijd. Een flinke uitdaging die Rekel Producties fantastisch heeft opgepakt. Ze konden snel schakelen en kwamen meteen met goede voorstellen. We hebben ongelooflijk hard en heel prettig samengewerkt om met elkaar tot een mooi eindresultaat te komen. Als je films ‘oohs’ en ‘aaahs’ oproepen, weet je dat dat gelukt is.

Ria Geraets-Heijen

Marketingcommunicatie adviseur

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 – 24 63 55 30

Up