DIGITAAL AANVRAAGSYSTEEM

Animatie over het Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (Das)

De animatie is een promotiefilm voor het vernieuwde digitale aanvraagssysteem van Sorgente.
Opdrachtgever
Sorgente
Techniek
Illustrator, After Effects
Productiedatum
januari 2018
Deel dit artikel

Das

Sorgente is specialist in medische voeding. Samen met artsen en diëtisten biedt Sorgente ondersteuning bij het gebruik van medische voeding buiten de muren van zorginstellingen. Daarnaast levert het bedrijf medische voedingsproducten en materialen aan huis.

Onderdeel van de dienstverlening is het Digitaal Aanvraagsysteem Sorgente (Das). Op dit online platform kunnen diëtisten en dokters medische voeding bestellen voor patiënten die dit soort voeding thuis nodig heeft. Sorgente heeft Das een upgrade gegeven naar de nieuwste technologische maatstaven. Het aanvraagsysteem is daarmee gebruiksvriendelijker én voldoet aan de eisen op het gebied van privacy.

De animatie

De animatie is een promotiefilm voor het vernieuwde digitale aanvraagssysteem van Sorgente. Met het nieuwe Das kunnen diëtisten en artsen nog eenvoudiger medische voeding bestellen.

In de animatie laten we zien op welke punten Das verbeterd is. Daarbij kunnen artsen en diëtisten zien hoe ze eenvoudig bestellingen kunnen plaatsen en aanpassen.

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up