GPR SOFTWARE

Animatie voor W/E adviseurs over GPR software

De GPR software van W/E adviseurs geeft inzicht in de duurzaamheid van gebouwen en gebieden en maakt duurzaamheid meetbaar en bespreekbaar.
Opdrachtgever
W/E adviseurs
Techniek
Illustrator, After Effects
Productiedatum
juni 2017
Deel dit artikel

GPR software

W/E adviseurs adviseert op het gebied van duurzaam bouwen, vastgoed en gebiedsontwikkeling. Daarnaast ondersteunt W/E adviseurs organisaties van visievorming tot handelen in de dagelijkse praktijk

Het adviesbureau heeft daartoe ondermeer GPR software ontwikkeld. De software helpt corporaties, gemeenten, huurders en vastgoedbeleggers duurzaamheid inzichtelijk, meetbaar en bespreekbaar te maken. W/E adviseurs biedt zes softwarepakketten, GPR Gebouw is de bekendste. Dit pakket biedt gebruikers zicht op de duurzaamheid van unieke gebouwen, GPR Vastgoed maakt duurzaamheid van meerdere gebouwen of gebieden inzichtelijk.

De animatie

W/E adviseurs wil de software graag onder de aandacht van potentiële gebruikers brengen. De animatie die we hebben gemaakt is daarbij een handige tool.

De animatie is gemaakt voor corporaties en gemeenten en laat de meerwaarde van GPR software, met name van GPR Gebouw en Vastgoed, zien. Wat biedt de software hen zodat ze kunnen bijdragen aan een klimaatneutraal gebouwde omgeving in 2050?

“MEEDENKEN, DOORVRAGEN EN EEN GOED RESULTAAT”

Ik heb met veel plezier met Rekel samengewerkt. Zij denken goed mee, vragen door en komen afspraken altijd na. Hierdoor werd het concept dat we in onze hoofden hadden nog concreter. En over het resultaat waren we net zo te spreken!

Johanna Quelle-Dreuning

marketing & communicatie

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up