HILCO BEURSFILM

Sfeerverslag van Hilco op de Schweissen & Schneiden 2017 beurs in Düsseldorf

Hilco Welding heeft zich op de beurs voor Schweissen & Schneiden goed kunnen profileren. De sfeerreportage geeft een goede impressie.
Opdrachtgever
Hilarius Haarlem Holland B.V.
Techniek
C300
Productiedatum
oktober 2017
Deel dit artikel

Schweissen & Scheiden 2017

Elke vier jaar vindt in Düsseldorf Schweissen & Schneiden plaats. Op deze beurs presenteren bedrijven uit de las- en snijdindustrie zich aan bezoekers vanuit de hele wereld. Natuurlijk kan en wil Hilco (ook bekent als Hilarius Haarlem Holland BV) hier niet ontbreken. Het Haarlemse bedrijf dat wereldwijd lastoevoegaterialen levert, wil haar klanten laten weten dat ze ook in 2017 op de beurs aanwezig waren. Via verschillende social media kanalen verspreid Hilco nog tijdens de week van de beurs een video-impressie.

Het sfeerverslag

In het sfeerverslag krijgen kijkers een goed beeld van de aanwezigheid van Hilco op de beurs. Beelden van de beurs zelf zijn afgewisseld met de dynamiek bij de Hilco-stand: mooie overleg-momenten, geïnteresseerde klanten en natuurlijk de Hilco-producten. De beelden zijn gemonteerd op de muziek die we ook onder de corporate film van Hilco hebben gebruikt. Met een mooi sfeerverslag als resultaat.

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up