HILCO WELDING

Corporate moodfilm over Hilco, hofleverancier in lastoevoegmaterialen

Hilco Welding verbindt met haar lastoevoegmaterialen niet alleen constructies, het bedrijf bindt wereldwijd ook mensen en organisaties.
Opdrachtgever
Hilarius Haarlem Holland B.V.
Techniek
Sony FS7 + Cineprimes
Productiedatum
mei 2017
Deel dit artikel

Hilarius Haarlem Holland B.V.

Hilarius Haarlem Holland BV, internationaal opererend onder de naam Hilco, ontwikkelt, produceert en distribueert lastoevoegmaterialen. Het bedrijf maakt haar producten, zoals de Hilco Red Extra lasstaven en slijpschijven in Europa en heeft afnemers over de hele wereld. Vooral de Midden-Amerikaanse en Aziatische markt is groot. Hilco kwam bij ons met de behoefte aan een corporate film die het bedrijf internationaal presenteert.

Corporate Moodfilm

We hebben ervoor gekozen de corporate film de vorm van een moodfilm te geven. Hierin staat de term ‘verbinden’ centraal. Hilco verbindt met haar lastoevoegmaterialen niet alleen constructies, het bedrijf bindt wereldwijd ook mensen en organisaties. Dat laat de film zien.

Vanwege het wereldwijde netwerk van Hilco hebben we een Engelse, Spaanse en Duitse versie van de film gemaakt.
Voor social media hebben we van alle taalversies ook ondertitel-versies van de film gemaakt. Zodat de film ook zonder audio goed te volgen is.

“DE FILM STRAALT UIT WIE WE ZIJN”

Het team van Rekel Producties werkt heel consciëntieus naar het eindresultaat: de corporate moodfilm over Hilco.
Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ideeën. Ook aanpassingen tijdens het proces werden met enthousiasme uitgevoerd.
Onze klanten, verspreid over meer dan 100 landen, en wij zijn erg trots op het resultaat. De film straalt uit wie wij zijn en hoe onze klanten ons zien.
Buiten het professionele gehalte van het Rekel Producties-team zijn het ook erg aardige mensen en is samenwerken geen straf.

Paul Roukema

Managing Director/Owner

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up