INFORMATIEPLAN 2022

Animatie over de ICT-plannen voor 2022 van Wageningen University & Research

In 2022 moet Wageningen Uiversity & Research een organisatie zijn die online altijd en overal bereikbaar is. Nieuwe ICT-plannen dragen daaraan bij.
Opdrachtgever
Wageningen UR
Techniek
Illustrator, After Effects
Productiedatum
oktober 2017
Deel dit artikel

Infoplan 2022

Wageningen University & Research wil in 2022 een organisatie zijn waar medewerkers en studenten 24/7 terecht kunnen. Waar ter wereld ze ook zijn. WUR wil dan een veerkrachtige organisatie zijn. Een club die weet wat er speelt in de samenleving en die regionaal en wereldwijd nauw samenwerkt met partners en stakeholders. Onderwijs en onderzoek moeten in ’22 excellent zijn en talent verbinden bij co-creatie, dialoog en innovatie rondom actuele uitdagingen in haar kennisdomein.

Om dat te realiseren moet ICT stappen zetten. Deze zijn in een strategisch plan uiteengezet. Aan ons is gevraagd er een animatie van te maken.

De animatie

Vraag was een animatie te maken die aansloot bij WUR Connect, een animatie die we eerder voor WUR hadden gemaakt: eenvoudig en kernachtig. De animatie wordt vooral ingezet bij interne bijeenkomsten, om kijkers duidelijk te maken waar WUR op ICT-gebied over 5 jaar wil staan en wat er moet gebeuren om daar te komen.

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up