LANCERING ALCARTA

Eventfilm in de vorm van een registratie van de lancering van Alcarta op de KNAG-dag in CineMec Ede

Tijdens de KNAG-dag 2017 heeft uitgeverij ThiemeMeulenhoff docenten Aardrijkskunde verrast met Alcarta, de nieuwe wereldatlas voor het Voortgezet Onderwijs.
Opdrachtgever
ThiemeMeulenhoff
Techniek
Canon C100
Productiedatum
november 2017
Deel dit artikel

Alcarta

Uitgeverij ThiemeMeulenhoff heeft een nieuwe atlas voor het voortgezet onderwijs op de markt gebracht: Alcarta. De atlas is ontwikkeld in samenwerking met Westermann Gruppe, Europa’s grootste atlasmaker, Boddaert Geoproducties en het aardrijkskunde-onderwijs.
Meer dan 700 overzichtelijke, gedetailleerde kaarten en een uniek kleuren- en symbolensysteem voor intuïtieve navigatie. Alcarta maakt de wereld voor iedereen toegankelijk.

Eventfilm lancering

Tijdens de KNAG-dag 2017, de jaarlijkse bijeenkomst van het aardrijksundegenootschap, zijn de bezoekers verrast met de lancering van een nieuwe wereldatlas voor het Nederlands Voortgezet Onderwijs: Alcarta.
Deze bijzondere onthulling werd groots gedaan met de vertoning van de Moodfilm in een van de grootste bioscoopzalen van Europa, in CineMec Ede. Daaromheen trok ThiemeMeulenhoff met verschillende activiteiten aandacht voor Alcarta. De educatieve uitgeverij heeft ons gevraagd er een sfeerverslag van te maken.

“ALS JE FILM ‘OOHS’ EN ‘AAHS’ OPROEPEN WEET JE DAT HET GELUKT IS”

Vier producties, mét (3D-)animaties, in korte tijd. Een flinke uitdaging die Rekel Producties fantastisch heeft opgepakt. Ze konden snel schakelen en kwamen meteen met goede voorstellen. We hebben ongelooflijk hard en heel prettig samengewerkt om met elkaar tot een mooi eindresultaat te komen. Als je films ‘oohs’ en ‘aaahs’ oproepen, weet je dat dat gelukt is.

Ria Geraets-Heijen

Marketingcommunicatie adviseur

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up