LRN-LINE

Animatie over LRN-line, het LIFO-model van educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff wil LRN-line onder de aandacht brengen bij docenten, schooldirecties en schoolbesturen. Een van de middelen die ze daarbij inzetten is de animatie.
Opdrachtgever
ThiemeMeulenhoff
Techniek
After Effects
Productiedatum
januari 2019
Deel dit artikel

Digitalisering

ThiemeMeulenhoff is een educatieve uitgeverij. Het bedrijf maakt lesmateriaal voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en voor het MBO en HBO. Educatieve uitgeverijen spelen in op de digitalisering in het onderwijs. Zo verrijken ze hun boeken al jaren met online content.

Voor het voortgezet onderwijs heeft ThiemeMeulenhoff nu ook ruim tien lesmethodes beschikbaar volgens het LiFo-model (Licentie en Folio). Dat betekent dat lesmateriaal volledig digitaal beschikbaar is en daarnaast in de vorm van boeken. ThiemeMeulenhoff biedt deze lesmethodes aan onder de naam LRN-line.

Animatie LRN-line

ThiemeMeulenhoff wil LRN-line onder de aandacht brengen bij docenten, schooldirecties en schoolbesturen. Een van de middelen die ze daarbij inzetten is de animatie die wij voor ze gemaakt hebben. In de film wordt duidelijk wat LRN-line is, wat de meerwaarde is van LRN-line, wat LRN-line leerlingen en scholen biedt en waarin LRN-line zich onderscheid van andere LIFO-modellen.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) eind januari 2019 was een prima gelegenheid de film te lanceren. Daarna heeft de animatie ook een plek gekregen op de website van ThiemeMeulenhoff en wordt de film actief verspreid onder de doelgroep, onder meer via sociale media-kanalen.

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up