FILMPJES voor de zaakvakken

300 films over onderwerpen uit de Malmberg-lesmethodes Naut, Meander en Brandaan

Serie video's en animaties voor de lesmethode van Malmberg voor geschiedenis, aardrijkskunde en natuur & techniek.
Opdrachtgever
Malmberg
Techniek
Video, After Effects
Productiedatum
december 2010
Deel dit artikel

Leren met beeld

Voor educatieve uitgeverij Malmberg heeft Rekel ruim 300 audiovisuele items gemaakt. Deze clips worden ingevoegd in het digitale schoolbord van de lesmethode van de uitgeverij voor zaakvakken: Brandaan (geschiedenis), Naut (natuur & techniek) en Meander (aardrijkskunde). De items gaan in op diverse onderwerpen uit de lesmethodes en bieden de leerkrachten en leerlingen van de groepen 5 t/m 8 informatie op een aanvullende, aantrekkelijke en eigentijdse manier.

Techniek

De items zijn gemaakt met behulp van video en (foto)animatie. Naast het digitale schoolbord zijn de items ook geplaatst in Slimmelingen, dé digitale beeldbank van Malmberg.

Ook een animatie laten maken?

“Rekel stelt zich professioneel en proactief op”

“Rekel heeft voor Malmberg Basisonderwijs ruim 300 filmpjes voor het digibord gemaakt bij de zaakvakmethodes Naut, Meander en Brandaan. Leerkrachten in groep vijf tot en met acht gebruiken deze om lastige onderwerpen goed uit te leggen, moeilijk processen inzichtelijk te maken voor de kinderen of gewoon iets te laten zien wat je in woorden of in een foto lastig kunt vangen.

Rekel stelde zich vanaf het eerste moment zeer professioneel op en toonde zich proactief op alle fronten. Daardoor verliep de productie soepel en hebben wij gekregen wat we wilden. Goede kwaliteit voor een passende prijs.”

Melchior de Vries

Uitgeefmanager basisonderwijs Malmberg

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up