MASTERCLASS BELEGGEN

Infopromo Masterclass Beleggen 'Rijke belegger, arme belegger'

Naast een sfeerimpressie van de eendaagse masterclass, vertelt Remeijsen in de film hoe de cursus is opgebouwd en hoe hij de informatie overdraagt.
Opdrachtgever
Remeijsen Consultancy
Techniek
Canon C200
Productiedatum
december 2018
Deel dit artikel

‘Rijke belegger, arme belegger’

Lennart Remeijsen is bedrijfsadviseur en transitiemanager. Vanuit zijn bedrijf Remeijsen Consultancy biedt hij de eendaagse cursus beleggen ‘Rijke belegger, arme belegger’. De masterclass wordt goed gewaardeerd en om meer geïnteresseerden te informeren over zijn aanbod heeft Remeijsen ons gevraagd een sfeerverslag te maken van de masterclass.

De infopromo

Naast een sfeerimpressie van de eendaagse masterclass, vertelt Remeijsen in de film hoe de cursus is opgebouwd en hoe hij de informatie overdraagt. Daarnaast vertellen deelnemers wat zij van de cursus en de aanpak van Remeijsen vinden.

“SNEL GESCHAKELD, LEUKE GRAFISCHE OPLOSSINGEN”

Zeer tevreden! Ik heb Rekel Producties pas 1 week voor mijn evenement ingeschakeld maar er werd heel snel geschakeld. Het resultaat was een zeer professionele video die precies uitstraalde wat ik wilde. Ze hadden goede ideeën, leuke grafische oplossingen en mijn feedback op de preview video’s werd ook snel en vakkundig verwerkt.

Lennart Remeijsen

Spreker

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up