DÍT IS ETAGE 0

Moodfilm voor Etage 0, een detacheerder op de Amsterdamse Zuidas

In deze korte en energieke moodfilm geven we een beeld van de wereld waar professionals instappen als ze bij Etage 0 gaan werken.
Opdrachtgever
Etage 0
Techniek
Canon C300 MKII
Productiedatum
september 2019
Deel dit artikel

ETAGE 0

Etage 0 is een detacheerder op de Amsterdamse Zuidas, een bedrijf dat maatwerk levert in de finance en legal sector. Bij Etage 0 staat de professional centraal. Pas als een kandidaat helemaal bij een bedrijf past is er sprake van een match en kan de professional van de interim specialist aan de slag bij een opdrachtgever. Met deze persoonlijke aanpak biedt Etage 0 haar opdrachtgevers professionals die daadwerkelijk impact hebben binnen het bedrijf.

DE MOODFILM

In deze korte en energieke moodfilm geven we een beeld van de wereld waar professionals instappen als ze bij Etage 0 gaan werken. Een leven waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Een wereld waar kantoorpanden, snelheid, boven jezelf uitstijgen, leren en hard werken wordt afgewisseld met plezier, borrelen, sporten: momenten van rust en ontspanning.

Ook een moodfilm laten maken?

“VERWACHTINGEN OVERTROFFEN, GOED UITGEDACHT”

Rekel Producties heeft onze verwachtingen overtroffen ten aanzien van de opgeleverde filmpjes.
Het team is zeer kundig en prettig om mee te werken. Ook hebben ze het hoe en wat volledig uitgedacht. We kunnen hen van harte aanbevelen.

Gerard Hoedjes

Founder & CEO

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up