Visie op detacheren

Moodfilm over de visie van Etage 0 op detacheren

Via monoloog interieur deelt de CEO in deze moodfilm zijn visie op detacheren.
Opdrachtgever
Etage 0
Techniek
Canon C200
Productiedatum
november 2019
Deel dit artikel

ETAGE 0

Etage 0 is een detacheerder op de Amsterdamse Zuidas, een bedrijf dat maatwerk levert in de finance en legal sector. Bij Etage 0 staat de professional centraal. Pas als een kandidaat helemaal bij een bedrijf past is er sprake van een match en kan de professional van de interim specialist aan de slag bij een opdrachtgever. Met deze persoonlijke aanpak biedt Etage 0 haar opdrachtgevers professionals die daadwerkelijk impact hebben binnen het bedrijf.

DE MOODFILM

In deze moodfilm vertelt oprichter en CEO Gerard Hoedjes zijn visie op detacheren. Hij deelt zijn motivatie voor het oprichten van Etage 0 en vertelt hoe hij vanuit opdrachtgeverskant goed weet waar behoeftes liggen. Daarnaast vertelt Gerard waarin hij zich met z’n bedrijf onderscheid ten opzichte van andere detacheerders. Recruitment manager Anja van Ginkel gaat in op de manier waarop ze een match maken tussen kandidaat en opdrachtgever.

Ook een moodfilm laten maken?

“VERWACHTINGEN OVERTROFFEN, GOED UITGEDACHT”

Rekel Producties heeft onze verwachtingen overtroffen ten aanzien van de opgeleverde filmpjes.
Het team is zeer kundig en prettig om mee te werken. Ook hebben ze het hoe en wat volledig uitgedacht. We kunnen hen van harte aanbevelen.

Gerard Hoedjes

Founder & CEO

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up