OPERATIONAL EXCELLENCE

Corporate film voor Air Products

Om operational excellence onder de aandacht te brengen, was snel duidelijk dat gefilmd moest worden bij de modernste fabriek van Air Products: in de Rotterdamse Botlek.
Opdrachtgever
Wisse Kommunikatie
Techniek
Canon EOS C100
Productiedatum
mei 2014
Deel dit artikel

Air Products

Air Products levert luchtgassen, procesgassen en speciale gassen, performance materials, apparatuur en diensten. Met meer dan 18.000 werknemers en bedrijfsactiviteiten in 50 landen, levert Air Products aan klanten in een groot aantal sectoren; van de levensmiddelen- en drankenindustrie, de sectoren gezondheidszorg en persoonlijke verzorging tot en met de energie- en transportsector en de halfgeleiderindustrie.

De film

Air Products werkt regelmatig samen met Wisse Kommunikatie in Nederland en Ogilvy Primary Contact in Londen. Voor hun vraag om ‘operational excellence’ onder de aandacht te brengen, was snel duidelijk dat gefilmd moest worden bij de modernste fabriek van Air Products: in de Rotterdamse Botlek. Die opdracht kregen wij van Wisse. Samen met een interviewer van Ogilvy hebben we bij twee Air Products fabrieken gefilmd.

De video is onderdeel van een internationale campagne over ‘operational excellence’. Hierin laat Air Products zien dat zijn fabrieken technisch geavanceerd, veilig en betrouwbaar zijn.

“DE FILM VERBEELDT DE VISIE VAN AIR PRODUCTS PERFECT”

De samenwerking met Rekel Producties was bijzonder prettig. De gezamenlijke draaidag verliep heel voorspoedig.

Het eindresultaat is een zeer dynamische en professionele bedrijfsfilm, die niet alleen de visie van Air Products perfect verbeeldt, maar die ook prachtige, en voor de doelgroep zeer herkenbare plaatjes van de dagelijkse werkzaamheden op een waterstoffabriek in de Botlek laten zien.  In de video worden bovendien statistieken verwerkt ter illustratie van het verhaal.

Theo Snijders

Managing consultant Wisse Kommunikatie

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 – 24 63 55 30

Up