PARELS VAN HET PARK

Serie films over samenwerking tussen organisaties op Utrecht Science Park

De kennis en expertise die op het Utrecht Science Park aanwezig zijn, dragen bij aan een gezonde en duurzame maatschappij en maken Utrecht tot de meest competitieve regio van Europa.
Opdrachtgever
Utrecht Sience Park
Techniek
Canon C300 MKII, DJI Inspire
Productiedatum
januari 2019
Deel dit artikel

Utrecht Science Park

Het Utrecht Science Park (voorheen universiteitsterrein De Uithof) is het grootste sciencepark van Nederland. Op het terrein van 300 hectare zijn meer dan 80 organisaties en bedrijven gevestigd. Mensen wonen, werken en studeren er. Daarnaast verblijven patiënten en hun families er in een van de ziekenhuizen. Gezamenlijke bewoners en gebruikers van het park hebben in 2011 besloten het gebied verder te ontwikkelen onder de naam Utrecht Science Park (USP).

Samenwerking op het USP

De organisaties op het Utrecht Science Park zijn heel divers, er zitten start-ups, scale-ups en beursgenoteerde bedrijven, er zijn drie ziekenhuizen, twee onderwijsinstellingen en verschillende onderzoeksinstituten.

Onderling vindt veel samenwerking plaats. Juist die samenwerking draagt bij aan de vooraanstaande positie van het sciencepark, met name op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

De films vertellen het verhaal van 5 samenwerkingsprojecten:

  • Molecular Immunolgy Hub (Genmab, Universiteit Utrecht, UMC Utrecht)
  • Utrecht Exposome Hub (RIVM, Universiteit Utrecht)
  • Regenerative Medicine & stem cells (UU Diergeneeskunde, UMC Utrecht, RMCU, WKZ)
  • Prinses Máxima Centrum (PMC, Wilhelmina Kinderziekenhuis, UMC Utrecht)
  • Werkspoorkwartier (Utrecht Sustainability Institute, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht)
“MOOIE COMBINATIE VAN PROFESSIONEEL EN PRETTIG”

De samenwerking met de Rekels was een mooie combinatie van professioneel en prettig. Rekel heeft een heldere visie die ze overtuigend laten aansluiten bij de visie en doelstelling van de opdrachtgever. Rekel levert hoge kwaliteit, heeft de juiste expertise of het juiste netwerk om onderdelen elders in te kopen, is accuraat, zorgvuldig en betrouwbaar. En bovenal werken er allemaal mensen met wie het bijzonder prettig samenwerken is.

Brechje Manschot

Marketing- en communicatiemanager

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up