PGOSUPPORT

Bedrijfsfilm over de ondersteuning die PGOsupport aan patiënten- en gehandicaptenorganisaties

Met deze bedrijfsfillm profileert PGOsupport zich als organisatie die landelijke, regionale en lokale patiënten- en gehandicaptenorganisaties ondersteunt met kennis en ervaring.
Opdrachtgever
PGOsuport
Techniek
Canon C300, Adobe CC
Productiedatum
oktober 2016
Deel dit artikel

PGOsupport

PGOsupport ondersteunt patiënten- en gehandicaptenorganisaties met raad en daad. Met en via PGOsupport delen de organisaties kennis en ervaring. Zo zorgt PGOsupport dat de organisaties hun werk beter kunnen doen.

Vanaf januari 2017 vaart PGOsupport een nieuwe koers, ze ondersteunt dan niet langer alleen landelijke maar ook regionale en lokale cliëntenorganisaties. Die ondersteuning komt vanuit vier thema’s:

  1. Inbreng cliëntenperspectief
  2. Aanboren financieringsbronnen
  3. Organisatieontwikkeling
  4. Kennisinfrastructuur

PGOsupport wil cliëntenorganisaties via een film informeren over de nieuwe aanpak.

De film

Met de film informeert PGOsupport niet alleen, ze profileert zich ook als waardevolle partner die veel kan betekenen in de ondersteuning van patiënten- en gehandicaptenorganisaties. In de zorg draait het om mensen.

Die menselijke maat is ook in de film voelbaar, directeur Joos Vaessens vertelt vanuit oprechte betrokkenheid over de nieuwe koers van PGOsupport.

“Suggesties van Rekel leidden tot script met scherpe focus”

Rekel Producties dacht al in de offertefase met ons mee over het doel en de beste vorm van onze film. Met hun suggesties kreeg het script een scherpere focus. De samenwerking verliep uitermate soepel met vlotte communicatie en heldere afspraken en planning. We zijn zeer te spreken over het resultaat!

Marjo Zijp

Communicatieadviseur PGOsupport

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up