SNAPPUT

Infopromo's over Snapput, een online platform met lesvideo's voor het voortgezet onderwijs

Deze bedrijfsfilm informeert leerlingen in het voortgezet onderwijs over Snapput, een online platform met uitlegvideo's en oefenvragen.
Opdrachtgever
Snapput
Techniek
Canon EOS C100
Productiedatum
september 2014
Deel dit artikel

Snapput

Snapput is de grootste site met lesvideo’s en oefenvragen voor het voortgezet onderwijs. Leerlingen uit alle leerjaren van de HAVO en het VWO kunnen er terecht voor uitleg van onderwerpen uit alle schoolvakken.

Het online platform is bedoeld voor scholen en voor de thuismarkt. Docenten kunnen de video’s integreren in hun lessen en ze kunnen het opgeven als huiswerk. Thuis is Snapput niet alleen een handig hulpmiddel bij het huiswerk, ouders kunnen Snapput ook inzetten als alternatief voor bijles.

De promofilms

De uitlegvideo’s van Snapput worden gemaakt door ervaren docenten. Wij hebben vier informatieve promofilms gemaakt.

In de algemene infopromo wordt duidelijk waarom je thuis en op school slimmer leert met Snapput.

Daarnaast zijn voor de doelgroepen van Snapput afzonderlijke films gemaakt. Aan de hand van testimonials wordt het belang van Snapput voor iedere doelgroep helder. Er zijn drie films:

  1. Voor leerlingen
  2. Voor ouders
  3. Voor docenten

 

Ook een promotiefilm laten maken?

“Plezierig en professioneel”

Snapput is een platform met video’s waarin docenten uitleg geven over vakken van het voortgezet onderwijs. Doelgroepen van Snapput zijn leerlingen, docenten en ouders.

Wij wilden graag duidelijk maken wat het platform is en wat voor elke doelgroep de specifieke voordelen zijn. Daarbij waren wij op zoek naar een video met een persoonlijk en authentiek gevoel. Rekel Producties heeft onze briefing goed en vakkundig vertaald naar een eindresultaat waar we erg tevreden over zijn. De hele begeleiding van het project vonden wij plezierig en professioneel. Rekel communiceert goed over elke stap in het proces, planningen en kosten. Zowel vooraf als tijdens de productie. Wanneer dat nodig was namen zij pro-actief contact met ons op. Deze positieve ervaringen waren voor ons aanleiding om voor een aantal vervolgopdrachten Rekel weer te benaderen.

Roy Eysbach

Medeoprichter Snapput

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up