Seaqualize

Voorlichtingsfilm over Seaqualize in een serie voor TKI Offshore Energy

Een windturbine op zee plaatsen vanaf een deinend schip. Het kan met dit mooie stukje techniek.
Opdrachtgever
TKI Wind op Zee
Techniek
Canon C200
Productiedatum
oktober 2021
Deel dit artikel

TKI Offshore Energy

Duurzame energieopwekking op de Noordzee is essentieel voor een succesvolle omschakeling naar een betaalbare, betrouwbare en duurzame energievoorziening in Nederland. In 2050 moet er voor 70 Gigawatt aan energie op de Noordzee worden opgewekt. Het TKI Offshore Energy vervult hierin een rol door innovaties te stimuleren en kennis te laten ontwikkelen en verspreiden om zo tot een zorgvuldige energietransitie op de Noordzee te komen.

TKI Offshore Energy ondersteunt verschillende projecten. Een aantal van die projecten brengen wij met voorlichtingsfilms in beeld.

Voorlichtingsfilm Seaqualize

Bij het tillen van zware lasten en het op elkaar plaatsen van verschillende delen van een windturbine is nauwkeurigheid essentieel, ook onder zware omstandigheden. De beweging van de lading, door bijvoorbeeld golven op zee, moet daarvoor gecompenseerd worden. Seaqualize heeft daarom geïnvesteerd in de ontwikkeling van een innovatief product, een Inline Active Heave Compensator (AHC). In deze voorlichtingsfilm leggen we het principe uit en brengen we het project in beeld.

Ook een voorlichtingsfilm laten maken?

“WE WERKEN AL JAREN SAMEN… EN DAT IS NIET VOOR NIETS”

Want: Rekel heeft oog voor detail, is lekker eigenwijs en toch flexibel, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. En last but not least, met Rekel werkt het heel prettig samen en krijg je hoge kwaliteit. We hebben een mooie reeks van filmpjes gemaakt waarin we windenergie innovaties in beeld brengen. Alle betrokken partijen maken veel gebruik van het eindresultaat.

Anouk Stortenbeker

Communicatie Manager

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up