Seaqualize

Voorlichtingsfilm over Seaqualize in een serie voor TKI Wind op Zee

Een windturbine op zee plaatsen vanaf een deinend schip. Het kan met dit mooie stukje techniek.
Opdrachtgever
TKI Wind op Zee
Techniek
Canon C200
Productiedatum
oktober 2021
Deel dit artikel

TKI Wind op Zee

Wind op Zee, een van de Topconsortia voor Kennis en Innovatie voor de Topsector Energie, is een essentieel onderdeel van de succesvolle energietransitie in Nederland. TKI Wind op Zee faciliteert daartoe o.a. onderzoek, valorisatie en marktontwikkeling en versterkt zo de kostenreductie en economische impact van wind op zee. Offshore windenergie kan zo in 2030 voor 50% van de elektriciteitsvoorziening zorgen, zelfs bij een sterk stijgende elektriciteitsvraag.

TKI Wind op Zee ondersteunt verschillende projecten. Een aantal van die projecten brengen wij met bedrijfsfilms en voorlichtingsfilms in beeld.

Voorlichtingsfilm Seaqualize

Bij het tillen van zware lasten en het op elkaar plaatsen van verschillende delen van een windturbine is nauwkeurigheid essentieel, ook onder zware omstandigheden. De beweging van de lading, door bijvoorbeeld golven op zee, moet daarvoor gecompenseerd worden. Seaqualize heeft daarom geïnvesteerd in de ontwikkeling van een innovatief product, een Inline Active Heave Compensator (AHC). In deze voorlichtingsfilm leggen we het principe uit en brengen we het project in beeld.

Ook een voorlichtingsfilm laten maken?

“WE WERKEN AL JAREN SAMEN… EN DAT IS NIET VOOR NIETS”

Want: Rekel heeft oog voor detail, is lekker eigenwijs en toch flexibel, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. En last but not least, met Rekel werkt het heel prettig samen en krijg je hoge kwaliteit. We hebben een mooie reeks van filmpjes gemaakt waarin we windenergie innovaties in beeld brengen. Alle betrokken partijen maken veel gebruik van het eindresultaat.

Anouk Stortenbeker

Communicatie Manager

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up