Solar@Sea

Voorlichtingsfilm Solar@Sea in een serie voor TKI Offshore Energy

Tussen de windturbines van een offshore windpark zijn grote gebieden beschikbaar voor drijvende zonnepanelen
Opdrachtgever
TKI Wind op Zee
Techniek
Canon C200, DJI Inspire 2
Productiedatum
februari 2022
Deel dit artikel

TKI Offshore Energy

Duurzame energieopwekking op de Noordzee is essentieel voor een succesvolle omschakeling naar een betaalbare, betrouwbare en duurzame energievoorziening in Nederland. In 2050 moet er voor 70 Gigawatt aan energie op de Noordzee worden opgewekt. Het TKI Offshore Energy vervult hierin een rol door innovaties te stimuleren en kennis te laten ontwikkelen en verspreiden om zo tot een zorgvuldige energietransitie op de Noordzee te komen.

TKI Offshore Energy ondersteunt verschillende projecten. Een aantal van die projecten brengen wij met voorlichtingsfilms in beeld.

Voorlichtingsfilm Solar@Sea II

Drijvende zonneparken op zee hebben veel potentieel. Tussen de windturbines van een offshore windpark zijn grote gebieden beschikbaar voor zonne-energieopwekking. Op deze manier kan de energieproductie van zo’n duurzame energiecentrale op zee verdubbeld worden. Bovendien kan de elektrische infrastructuur die de stroom met land verbindt efficiënter worden gebruikt door gebruik te maken van de aanvulling van zon aan wind. Immers, als de wind sterk is, schijnt de zon meestal niet. Zonnige dagen komen vaak met zwakke wind. In deze voorlichtingsfilm leggen we het principe uit en brengen we het project Solar@Sea in beeld.

Ook een voorlichtingsfilm laten maken?

“WE WERKEN AL JAREN SAMEN… EN DAT IS NIET VOOR NIETS”

Want: Rekel heeft oog voor detail, is lekker eigenwijs en toch flexibel, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. En last but not least, met Rekel werkt het heel prettig samen en krijg je hoge kwaliteit. We hebben een mooie reeks van filmpjes gemaakt waarin we windenergie innovaties in beeld brengen. Alle betrokken partijen maken veel gebruik van het eindresultaat.

Anouk Stortenbeker

Communicatie Manager

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up