STAR FUND

Animatie over duurzame ontwikkelingen in het pensioenspaarfonds van Nationale Nederlanden Investment Partners

Via campagnepagina's, mailings en sociale media informeert NN Investment Partners particuliere klanten op de Belgische markt over de veranderingen.
Opdrachtgever
NN Investment Partners
Techniek
After Effects
Productiedatum
oktober 2018
Deel dit artikel

NN Investment Partners

Nationale Nederlanden Investment Partners, de vermogensbeheerder van de NN Groep, is als belegger partner van haar klanten en behartigt haar belangen. NN Investment Partners biedt maatwerk in financiële producten en diensten in verschillende Europese landen, Latijns-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

In België is Star Fund één van die producten. Met het pensioenspaarfonds en gemeenschappelijk beleggingsfonds helpt NN Investment Partners België haar beleggers al 30 jaar hun pensioenkapitaal op te bouwen.

De animatie

Star Fund verhoogt in het najaar van 2018 haar duurzame doelstellingen, zo wordt het fonds nog kritischer op de bedrijven en instellingen waarin ze investeert.

Via campagnepagina’s, mailings en sociale media informeert NN Investment Partners particuliere klanten op de Belgische markt over de veranderingen. De animatie die wij gemaakt hebben maakt onderdeel uit van de communicatiemix. We hebben de animatie zowel in het Vlaams als Frans opgeleverd.

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up