SUPPLEMENTENWIJZER

Serie animaties voor social media over de Supplementenwijzer app van de Dopingautoriteit

Veel sporters in de fitness-wereld gebruiken supplementen. De app van de Dopingautoriteit maakt ze wegwijs in deze onoverzichtelijke wereld.
Opdrachtgever
Dopingautoriteit
Techniek
Illustrator, After Effects, Cinema 4D
Productiedatum
oktober 2017
Deel dit artikel

De Supplementenwijzer app

De Dopingautoriteit heeft binnen het programma Eigen Kracht de Supplementenwijzer App gelanceerd. De app maakt mensen in de fitness-wereld wegwijs in de onoverzichtelijke wereld van supplementen. In deze tak van sport worden veel supplementen gebruikt. In de app worden de 3000 meest voorkomende stoffen in supplementen toegelicht en beoordeeld. Daarnaast geeft de app informatie over het nut en risico’s van supplementen.

De animaties

De korte animatiefilmpjes zijn gemaakt als onderdeel van een campagne op Facebook en Instagram om de app onder de aandacht te brengen. Voor de campagne ontwikkelden we:

  • Een algemene promo over de app
  • 5 filmpjes voor de Week van de Supplementenwijzer

De promo brengt de app onder de aandacht en stimuleert gebruikers de app te downloaden. De vijf andere video’s zijn bedoeld voor publicatie in de Week van de Supplementenwijzer. De animaties in deze serie gaan in op 3 vragen:

  • Werkt jouw supplement? (2 animaties)
  • Is jouw supplement veilig?)
  • Bevat jouw supplement doping?

In het kader van verspreiding via Facebook en Instagram zijn de filmpjes in een vierkant formaat en zonder geluid opgeleverd.

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up