TALENT GEZOCHT

Personeelswerving voor De Sterren: organisatie van professionals in kindertijd

De Sterren zoekt medewerkers die hun passie en talent voor bijvoorbeeld koken, sporten, natuur of podiumkunst willen delen met kinderen.
Opdrachtgever
De Sterren
Techniek
FS100, After Effects
Productiedatum
april 2017
Deel dit artikel

De Sterren

De Sterren is een organisatie voor professionals in kindertijd. Het Utrechtse bedrijf voor kinderopvang wil kinderen kennis laten maken met heel uiteenlopende zaken die bijdragen aan hun ontwikkeling. In hun buitenschoolse opvang werkt de organisatie het liefst met medewerkers die een passie hebben en deze graag delen met kinderen. Van koks, podiumtijgers, sporters, natuurliefhebbers tot knutselkoningen. Natuurlijk moeten deze talenten gekwalificeerd zijn als kinderopvangprofessional. Voor deze mensen heeft De Sterren vacatures. De personeelswerving doen ze onder meer met de inzet van filmpjes.

De films

Presentator David Dijkzeul roept koks, sporters, filmmakers, muzikanten, acteurs en dansers hun talent te delen. We hebben een algemeen filmpje gemaakt. De Sterren zet dit filmpje in voor de brede personeelswerving. Voor de drie meest gezochte talenten hebben we ook een kort filmpje gemaakt dat De Sterren gericht kan inzetten voor vacatures voor:

  • Kooktalenten
  • Filmtalenten
  • Sporttalenten

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 – 21 27 79 28

Up