Promotiefilm Topspeed Box-Van

Promotiefilm over de TPA TSR1 gecertificeerde Box-Van van Topspeed

Een promotiefilm over de Box-Van geeft de sales-medewerkers van Topspeed een krachtige tool.
Opdrachtgever
Topspeed Netherlands
Techniek
Canon C300, DJI Mavic Pro
Productiedatum
mei 2018
Deel dit artikel

Topspeed

Topspeed Netherlands B.V. is een internationaal koeriersbedrijf dat erin gespecialiseerd is urgente zendingen van klanten 24/7 direct te vervoeren. Het bedrijf kan de kortst mogelijke transporttijd realiseren, mét aankomstgarantie. Afhankelijk van de te vervoeren goederen (gewicht, volume, kwetsbaarheid, bestemming) zet Topspeed gerichte vervoersmiddelen in.

De bakwagen (Box-Van) is de nieuwste aanwinst in de vloot van Topspeed. Dankzij het TAPA TSR 1 certificaat en aanvullende beveiligings-elementen is deze Renault Master de best beveiligde transportwagen van Topspeed. De bakwagen is daarom geschikt voor het vervoeren van waardevolle ladingen.

De promotiefilm

Topspeed wil haar prospects en klanten natuurlijk informeren over haar nieuwste aanwinst. De bakwagen is met z’n ultieme veiligheids-features immers een interessant vervoersmiddel. Een promotiefilm over de Box-Van geeft de sales-medewerkers van Topspeed een krachtige tool.

De film is Engelstalig omdat Topspeed als koeriersbedrijf internationaal opereert.

Ook een promotiefilm laten maken?

“EINDRESULTAAT OP HOOG NIVEAU”

Toen alle vereisten op een rij stonden hebben we elke partij benaderd. Prijs, kwaliteit, en klantvriendelijkheid waren voor ons belangrijke hoofdpunten. Uiteindelijk hebben we voor Rekel gekozen, Rekel had communicatief de overhand op de rest.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het scenario en een datum geprikt voor het fysieke werk. Ik had veelvoudig contact met Maaike. Er werd altijd snel en inhoudelijk antwoord gegeven op onze vragen en vernieuwde versies van het scenario.

Tijdens het proces wist Rekel ons goed te begeleiden en de juiste punten te benoemen om de film nog sterker te maken. Er is op locatie gefilmd, Medewerkers waren zeer vriendelijk en hadden verstand van zaken, ze dachten goed mee om het eindresultaat tot een nog hoger niveau te tillen.

Het eindshot is gefilmd in Utrecht, hier zijn we met een Bakwagen en een drone aan de slag gegaan. Duidelijke instructies, wederom vriendelijk met oog op een professioneel eindresultaat.

Film was gereed op de afgesproken datum en kon direct gebruikt worden bij de conferentie.

Rekel, nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Hay Smits

Systeembeheerder

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up