UDI 6MATIC

Interactieve video over het onderhoud van de UDI 6Matic

Als je er zeker van wilt zijn dat gebruikers de apparatuur op de juiste manier installeren en onderhouden, is de inzet van een instructiefilm een perfect middel.
Opdrachtgever
UVAR Holland
Techniek
Canon C200
Productiedatum
mei 2019
Deel dit artikel

Instructiefilm

Complexe apparatuur gaat bijna altijd gepaard met lange, taaie handleidingen en onderhoudsdocumenten die, als je (zoals UVAR Holland) over de hele wereld zaken doet, ook nog in een veelvoud aan verschillende talen moet meeleveren. Natuurlijk zijn die documenten belangrijk en noodzakelijk, maar als je er zeker van wilt zijn dat gebruikers de apparatuur op de juiste manier installeren en onderhouden is de inzet van een instructiefilm een perfect middel.

UVAR Holland is een internationale organisatie, gespecialiseerd in watertechnologie; meet- en regeltechniek en filtratie. Het bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de waterzuivering, drinkwatersector, land- en tuinbouw en brandpreventie. UVAR vroeg ons een instructiefilm te maken voor het onderhoud van een automatisch zeeffilter, de UDI 6Matic.

Interactieve video

Deze instructiefilm laat zien hoe monteurs het één- en tweejaarlijks onderhoud voor het filter moeten doen. Voor de onderhoudsmonteurs is het daarbij aantrekkelijk om snel naar een specifiek onderdeel te gaan, het onderdeel waar ze op dat moment aan moeten werken. Daarom hebben we geadviseerd de film interactief te maken. Via een interactief keuzemenu kan de kijker snel naar het gewenste deel van de instructie navigeren. Daarnaast kan de gebruiker documenten rechtstreeks vanuit de video downloaden.

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 – 24 63 55 30

Up