VIDEOBOODSCHAP

Videoboodschap van Pauline Meurs t.b.v. de conferentie over de Academisering van de Verpleegkunde

Pauline Meurs spreekt in haar videoboodschap de deelnemers aan het eerste programma Leadership Mentoring in Nursing Research toe.
Opdrachtgever
Bureau Lambregts
Techniek
Canon C100
Productiedatum
januari 2018
Deel dit artikel

Conferentie Verpleegkunde

Op vrijdag 19 januari 2018 heeft Bureau Lambregts in opdracht van ZonMW, UMC Utrecht, Hogeschool Utrecht, Radboud UMC en Maastricht University de Conferentie over de Academisering van de Verpleegkunde georganiseerd.

Het eerste onderdeel van het programma ging over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg en de academisering van de verpleegkunde. De aftrap van dit deel was in handen van Pauline Meurs, voorzitter van de Raad voor Volksgezondheid en Samenleving. Omdat zij niet aanwezig kon zijn, is ons gevraagd een videoboodschap te maken.

De videoboodschap

Pauline Meurs spreekt in haar videoboodschap de deelnemers aan het eerste programma Leadership Mentoring in Nursing Research toe. Deze LMNR-participanten nemen aan het eind van de conferentie hun diploma in ontvangst.

Pauline Meurs onderstreept in haar verhaal het belang van de academisering van de verpleegkunde en pleit voor meer kennis over:
• Verpleegkundige beroepsgroep
• Morbiditeit en verpleegkundige zorg
• Interdisciplinair samenwerken en transmurale zorg
• Palliatieve zorg vanuit verpleegkundig perspectief

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 – 24 63 55 30

Up