SAWOP

Voorlichtingsfilm over het project Sensor Assisted Windfarm Optimisation (SAWOP) in een serie voor TKI Offshore Energy

Meten is weten hoe de wind waait, ook in een offshore windpark
Opdrachtgever
TKI Wind op Zee
Techniek
Canon C200, DJI Inspire 2
Productiedatum
mei 2022
Deel dit artikel

TKI Offshore Energy

Duurzame energieopwekking op de Noordzee is essentieel voor een succesvolle omschakeling naar een betaalbare, betrouwbare en duurzame energievoorziening in Nederland. In 2050 moet er voor 70 Gigawatt aan energie op de Noordzee worden opgewekt. Het TKI Offshore Energy vervult hierin een rol door innovaties te stimuleren en kennis te laten ontwikkelen en verspreiden om zo tot een zorgvuldige energietransitie op de Noordzee te komen.

TKI Offshore Energy ondersteunt verschillende projecten. Een aantal van die projecten brengen wij met voorlichtingsfilms in beeld.

Voorlichtingsfilm SAWOP

Sensor Assisted Windfarm Optimisation (SAWOP) is een project waarin een betere monitoring van de inkomende windstroom mogelijk gemaakt wordt met behulp van spinner-anemometers en gondel LiDAR-systemen. Op basis van de analyse van deze ‘sensordata’ kunnen strategieën worden ontwikkeld om de energieopbrengst van het hele windpark te verbeteren. De video heeft de vorm van een voorlichtingsfilm waarin we het principe uitleggen en het project SAWOP in beeld brengen.

Ook een voorlichtingsfilm laten maken?

“WE WERKEN AL JAREN SAMEN… EN DAT IS NIET VOOR NIETS”

Want: Rekel heeft oog voor detail, is lekker eigenwijs en toch flexibel, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk. En last but not least, met Rekel werkt het heel prettig samen en krijg je hoge kwaliteit. We hebben een mooie reeks van filmpjes gemaakt waarin we windenergie innovaties in beeld brengen. Alle betrokken partijen maken veel gebruik van het eindresultaat.

Anouk Stortenbeker

Communicatie Manager

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up