WORD LID VAN NEVI

Interactieve commercial voor de werving van leden

Leden van NEVI hebben toegang tot opleidingen, trainingen publicaties en netwerkbijeenkomsten. Zo maakt het kenniscentrum voor inkoopprofessionals inkoopkennis toegankelijk.
Opdrachtgever
NEVI
Techniek
Canon C300
Productiedatum
september 2017
Deel dit artikel

NEVI

NEVI is hét netwerk en kenniscentrum van en voor inkoopprofessionals. De organisatie maakt inkoopkennis toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het inkoop/aanbestedingsproces. NEVI verzorgt opleidingen en (maatwerk)trainingen, geeft publicaties uit en organiseert netwerkbijeenkomsten en evenementen. Voor de werving van nieuwe leden vroeg NEVI ons een interactieve video te maken.

Over de video

Het NEVI lidmaatschap biedt vele voordelen die prima als feitelijke informatie gecommuniceerd kunnen worden in een vorm van een animatie. Toch hebben we gekozen voor video met echte mensen waarmee de kijker zich kan identificeren (inkoopprofessionals zijn ook net mensen). Een presentator bevindt zich in een professionele inkoop-omgeving en neemt de kijker mee langs de verschillende voordelen van het NEVI lidmaatschap. Uiteindelijk legt hij de kijker een keuze voor: Lid worden, geen interesse of meer info. Twee van deze opties komen weer uit bij een korte reactie van de presentator.

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up