WUR CONNECT

Animatie over het alumniplatform van Wageningen University & Research

Het nieuwe alumniplatform van Wageningen University & Research brengt Wageningse alumni, KLV-leden en studenten met elkaar in contact.
Opdrachtgever
Wageningen UR
Techniek
Illustrator, After Effects
Productiedatum
april 2017
Deel dit artikel

WUR Connect

Wageningen University & Research heeft een nieuw online platform om Wageningse alumni, KLV-leden en studenten met elkaar in contact te brengen.

Dit alumniplatform is bedoeld om in contact te komen met andere Wageningers, het Wageningse nieuws te volgen, herinneringen op te halen, je netwerk uitbreiden of iets teruggeven door je bijvoorbeeld als mentor aan te bieden.

De animatie

De animatie is een mix van screenshot-animatie en illustraties. Hiermee wordt het belang van WUR Connect duidelijk en krijgen kijkers zicht op de werking van het platform en de belangrijkste mogelijkheden die het platform biedt.

In verband met het internationale karakter van Wageningen UR hebben we ook een Engelse versie van de animatie gemaakt. Van beide taalversies is ook een korte variant opgeleverd.

“REKEL IS FLEXIBEL EN MEEDENKEND”

Met Rekel Producties hebben we gewerkt aan een animatie ter promotie van ons nieuwe alumni platform WUR Connect. Tijdens het productieproces was het samenwerken zeer efficiënt. Erg prettig wanneer er gewerkt wordt met een strakke deadline. Verder stelde Rekel zich zeer flexibel op, dachten ze met ons mee en we hebben alles binnen budget en tijd voor elkaar gekregen.

Tom van de Schaaf

Event coördinator

Meer Weten?

Paul Keyzer

Paul Keyzer

06 - 24 63 55 30

Up