ZOMERCAFÉ 2019

Aftermovie van het USP Zomercafé 2019

Iedere maand organiseert Utrecht Science Park een informele bijeenkomst: het USP Café. Onder het genot van een hapje en een drankje worden genodigden geïnformeerd.
Opdrachtgever
Utrecht Science Park
Techniek
Canon C100
Productiedatum
juli 2019
Deel dit artikel

Utrecht Science Park

Het Utrecht Science Park (voorheen universiteitsterrein De Uithof) is het grootste sciencepark van Nederland. Op het terrein van 300 hectare zijn meer dan 80 organisaties en bedrijven gevestigd. Mensen wonen, werken en studeren er. Daarnaast verblijven patiënten en hun families er in een van de ziekenhuizen. Gezamenlijke bewoners en gebruikers van het park hebben in 2011 besloten het gebied verder te ontwikkelen onder de naam Utrecht Science Park (USP).

USP Zomercafé

Op Utrecht Science Park vinden allerlei activiteiten plaats, met verschillende karakters: van cultureel tot sportief en inhoudelijk. Zo organiseert Utrecht Science Park iedere maand een informele bijeenkomst: het USP Café. Onder het genot van een hapje en een drankje worden genodigden geïnformeerd over uiteenlopende thema’s. Ieder USP Café vindt plaats op een andere locatie in het park.

Op 4 juli 2019 vond het Zomercafé plaats in de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park. Wij maakten de Aftermovie.

“MOOIE COMBINATIE VAN PROFESSIONEEL EN PRETTIG”

De samenwerking met de Rekels was een mooie combinatie van professioneel en prettig. Rekel heeft een heldere visie die ze overtuigend laten aansluiten bij de visie en doelstelling van de opdrachtgever. Rekel levert hoge kwaliteit, heeft de juiste expertise of het juiste netwerk om onderdelen elders in te kopen, is accuraat, zorgvuldig en betrouwbaar. En bovenal werken er allemaal mensen met wie het bijzonder prettig samenwerken is.

Brechje Manschot

Marketing- en communicatiemanager

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up