INTRHANET

Animatie over het nieuwe intranet van het Nederlands Huisartsen Genootschap

Met de animatie prikkelt het Nederlands Huisartsen Genootschap huisarten om actief gebruik te maken van het nieuwe intranetplatform.
Opdrachtgever
Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG)
Techniek
Illustrator, After Effects
Productiedatum
mei 2017
Deel dit artikel

Nederlands Huisartsen Genootschap

Het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) is een wetenschappelijke vereniging van huisartsen. De organisatie bevordert een wetenschappelijk verantwoorde beroepsuitoefening door huisartsen. Op 10 mei 2017 lanceerde het NHG een nieuw intranet: IntrHAnet. De vereniging wil gebruikers stimuleren er actief gebruik van te gaan maken. Dat doet het NHG onder meer met een animatie.

De animatie

De animatie laat kort zien hoe het nieuwe platform eruit ziet en wat het te bieden heeft. Met praktijkvoorbeelden motiveren we deelnemers om niet alleen passief maar juist ook actief gebruik kunnen maken van het nieuwe intranet. Een prikkelende pay-off stimuleert ze dit ook daadwerkelijk te gaan doen.

“STERKE COMMUNICATIE, IN FILMS EN IN WERKPROCES”

Rekel Producties heeft voor de Hersenstichting een infomercial en reportage gemaakt over de Zorgstandaard Traumatisch Hersenletsel. Twee films met een complexe inhoud die kort en bondig is neergezet.

De films zijn onderdeel van een toolkit die zorgverleners en organisatie kunnen gebruiken om de zorg voor mensen met THL in hun regio te organiseren volgens de landelijk afgesproken standaard.

Rekel biedt gedurende het proces een duidelijk overzicht en gaat planmatig te werk. Onze feedback op het proces, scenario en eindproduct werd snel opgepakt en verwerkt. Het is fijn dat we een vast aanspreekpunt hadden bij Rekel waardoor de communicatie snel en punctueel verliep.

Ook na de oplevering adviseert Rekel over de manier waarop we de films zo goed mogelijk kunnen inzetten.

Lumien van der Meer

senior projectleider

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up