Down Arrow

Evenementenfilm

Een evenementenfilm laten maken? Wij zijn flexibel en snel inzetbaar. We maken aftermovies en reportages die een goede impressie geven van je evenement. Maar ook films die je tijdens het event kunt vertonen. Bijv. een knallende kick-off film.
 • Met een evenementenfilm deel je je succes
 • Aftermovies trekken veel kijkers
 • Evenementenfilms positioneren sterk
 • Contact met je doelgroep
 • Spetterende opening van je congres
 • Bedrijfstrots groeit

Aftermovie

Evenementenfilms in de vorm van aftermovies geven een goede impressie van je evenement. Met dit uithangbord verleid je je kijkers en geef je ze het gevoel van ‘erbij (willen) zijn’.

Reportage

Bij een evenementenfilm in de vorm van een reportage, gaan we dieper op de inhoud in. Zoals het thema van je evenement, de hoofdboodschap en ervaringen van gasten.

Kick-off film

Je evenement starten met een pakkende openingsfilm? Met de kick-off films die we maken brengen we je gasten in de juiste sfeer en zitten ze meteen op de rand van hun stoel.

Evenementfilms na Afloop Je Evenement

Evenementenfilms trekken steeds meer kijkers. Vooral aftermovies zijn booming. Gasten die bij je evenement waren beleven het event opnieuw. En genodigden die niet konden komen maken het evenement dankzij de evenementenfilm toch mee. Met een evenementenfilm kun je je daarnaast krachtig profileren. Zie de evenementenfilm die je laat maken als een bewegend visitekaartje of uithangbord. Wij zorgen ervoor dat de sfeer in de film klopt met wat jij met het evenement, je merk of bedrijf wilt uitstralen. De evenementenfilm die Utrecht Science Park door ons heeft laten maken is daarvan een goed voorbeeld.

Evenementfilms Als Onderdeel Van Je Evenement

Je kunt ook een evenementenfilm laten maken die je als onderdeel van je event vertoont. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige kick-off film van je congres. Zo’n evenementenfilm zet je gasten op scherp. Ze zijn meteen betrokken en komen in de sfeer van het evenement. Een mooi voorbeeld is de evenementenfilm 'Straf met Zorg' die we voor het OM hebben gemaakt. Deze film is opgenomen en op dezelfde dag nog gemonteerd en vertoond tijdens het event.

Presentatievideo

Een andere evenementenfilm die je kunt laten maken, is een film die sprekers gebruiken als onderdeel van hun presentatie. Dit zijn vaak inhoudelijke films. Denk bijvoorbeeld aan een animatie die een proces illustreert of aan een video waarin het onderwerp van de presentatie gefilmd is. De vorm die we voor een evenementenfilm kiezen, hangt af van de inhoud. Onze evenementenfilms kunnen zowel video als animatie zijn. Of een combinatie van beide.

Soorten Evenementenfilms

 • Aftermovie – een sfeerverslag van het evenement
 • Reportage – een film in de vorm van een inhoudelijk videoverslag
 • Kick-off film – een film die als start van het evenement wordt vertoond, een openingsfilm dus!
 • Presentatiefilm – een video of animatie als onderdeel van een presentatie tijdens een evenement
 • Videoboodschap – een film waarin een spreker je bezoekers rechtstreeks aanspreekt, alsof hij live aanwezig is

Ook een Evenementenfilm laten maken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel (030) 25 10 424 of vul het formulier in.

  Up