Down Arrow

Promotiefilm

Promotiefilm laten maken door creatieve filmmakers? Wij ontwikkelen en realiseren promotiefilms met een compact team. In overleg kiezen wij voor video, animatie of een combinatie. Impact en kippenvel bij de kijker, daar gaat het om.
 • Hét middel om te raken
 • Activeert de doelgroep
 • Prikkelt het gevoel
 • Overtuigt en doet bewegen
 • Krachtig framen

Blink Uit

Toon originaliteit en blink uit. Wij zetten in op concepting en scripting. Altijd vanuit de klantwaarden en door de centrale boodschap ijzersterk te framen.

Een Promotiefilm Overtuigt

Wil je een houding of mening veranderen? Krachtig overtuigen? Met een film zet je een boodschap pakkend neer. Om te overtuigen en te activeren.

Kippenvel

Een film is goed als het krachtig beïnvloedt. Als de boodschap raakt en gevoel losmaakt. Door beeld, muziek en montage. Wij gaan voor kippenvel. Het hoogst haalbare.

Promotiefilm laten maken

Wij maken promotiefilms in de vorm van video en animatie. Wat het beste past bepalen we in overleg met creatieve uitgangspunten. Dit doen we door zaken mee te laten spelen. Zoals type bedrijf, snelheid van opleveren, mogelijkheden tot filmen op locatie en budget. Steeds vaker maken we combinaties van animatie en video. Dat zie je bijvoorbeeld in de promotiefilm die we voor Topspeed maakten. Door toevoegen van animatie ontstaat een tweede beeld-laag. Hierin kan je van alles communiceren. Zo kun je een promotiefilm laten maken die veel meer opvalt.

Gebiedspromotie, producten en meer

Je kunt een promotiefilm laten maken om producten en diensten te promoten. Maar wij maken ook films om gebieden of steden te promoten. Rekel is sterk in framing. Daarmee vergroten we de overtuigingskracht van de boodschap. Zo maken we promotiefilms die krachtig beïnvloeden. Juist het gebruik van taal, woordkeuze, intonatie en het wel of niet weglaten van woorden maakt veel verschil. Door bewust een 'frame' te kiezen ontstaat een gewenste reactie of emotie. De promotiefilm die we voor Utrecht Science Park (USP) maakten is zo'n voorbeeld. De opdrachtgever vroeg ons om waarden als duurzaamheid, brains en wetenschap te communiceren. Op Utrecht Science Park zijn bedrijven, startups, universiteiten en overheden actief. De film past in de lijn van de communicatiestrategie van de opdrachtgever.

Een Promotiefilm Laten Maken in 7 Stappen

 • Kennismaking / briefing
 • Concept (animatie / video / combinatie)
 • Scenario / storyboard
 • Draaidag(en)
 • Montage / animatie
 • Lanceren en kanaalkeuze
 • Impact & performance

Promotiefilm Animatie

Steeds vaker wordt er gekozen voor een animatiefilm. Logisch, want met animatie kan je meer vertellen. En waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Bovendien is een animatie tegenwoordig snel te maken. Voor de startup Your Box Shop maakten we een volledige animatie. De organisatie levert gepersonaliseerde dozen in kleine oplagen. De animatie promoot kraakhelder waar het om draait.

Raoul de Koning

Mede-eigenaar

“ONZE VIDEO KRIJGT ZEER ENTHOUSIASTE REACTIES”

Rekel producties heeft een zeer professionele animatiefilm geproduceerd. De voorbereiding verliep vlot en in de communicatie waren het korte lijntjes, wat we als prettig hebben ervaren. Hierdoor hebben we samen in een relatief kort tijdsbestek een mooi product neergezet waar we al zeer enthousiaste reacties op hebben ontvangen. Wat ons opviel is wat een verschil een voice over kan maken. Door de juiste intonatie en stemkeuze van de stemacteur is de film erg krachtig geworden. Kortom, Your Box Shop is erg blij met het eindresultaat.

Ook een Promotiefilm laten maken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel (030) 25 10 424 of vul het formulier in.

  Up