Down Arrow

360 Graden Virtuele Tour

360 graden virtuele tour laten maken? Wij zijn een creatief bureau en altijd op zoek naar maximale impact voor jouw doelgroep. Die vinden we in 360º virtuele tours van hoge kwaliteit met boeiende interactieve content.
 • Breng je locatie perfect in beeld
 • Vergroot je doelgroep wereldwijd
 • Haal je doelgroep dichterbij
 • Perfect om meerdere boodschappen te communiceren
 • Onderscheidt je van concurrenten
 • Werkt op desktop en mobiel

Rondleiding op afstand

Je wilt je locatie laten zien aan je doelgroep, maar deze kan er niet bij zijn. Hij woont ver weg, heeft dan net geen tijd, of er is iets met een pandemie. Dan is een 360 graden virtuele tour een perfecte uitkomst!

Interactief

Je kunt een 360 graden virtuele tour laten maken, maar het gaat verder. Wij maken je virtuele rondleiding ook interactief. Met aanklikbare foto's, video's, teksten en zelfs personen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Helicopter view

Is je locatie een heel gebied? Dan maken we een 360 graden virtuele tour met behulp van drones. Vanuit dit perspectief verwerken we informatie over de verschillende organisaties in het gebied.

Unlock Microbial Potential

UNLOCK is een unieke onderzoeksfaciliteit die onderzoek naar gemengde microbiële gemeenschappen op een ongekende schaal en met hoge efficiëntie mogelijk maakt. De faciliteiten bestaan ​​uit vier complementaire onderzoeksplatforms. Door op de platforms te klikken stap je in de 360º virtuele tour om te ontdekken wat elk platform te bieden heeft. Elk platform heeft een fysieke lab-omgeving, behalve het Fair Data Platform. Hiervoor hebben we een fictieve 360º virtuele omgeving gecreëerd. Bekijk deze 360º virtuele tour.

360º virtuele tour NPEC

Voor Wageningen UR maakten we een 360º virtuele tour door de ultramoderne faciliteit op het gebied van fenotypering: NPEC. De Tour omvat 13 panorama's, diverse video's en een aantal hidden gems die je een uniek inkijkje geven in fascinerende onderzoeken die plaatsvinden in NPEC. Vanuit drone perspectief betreed je de kas en wandel je door de gangen en compartimenten. Hierin kom je diverse mensen tegen die ieder hun verhaal vertellen. Verhalen over de mogelijkheden en onderzoeken die plaatsvinden in NPEC. Nieuwsgierig? Bekijk de 360° virtuele tour.

Hilco - 360 graden Virtuele Beurs

Nog een voorbeeld van een 360 graden virtuele tour maakten we voor Hilco. Een bedrijf met klanten over de hele wereld. Traditioneel bereikt Hilco deze klanten via beurzen over de hele wereld. Mede door corona hebben we dit naar een online omgeving verplaatst in 360 graden. Deze interactieve 'virtuele beurs' werkt net als een echte beursstand. Je leert er de producten van Hilco kennen en ontmoet de mensen met wie je zaken kunt doen.

Wageningen UR - Serre Red

Dit is een voorbeeld van een 360 graden virtuele tour door een kassencomplex. Serre Red is een nieuw en uniek kassencomplex van Wageningen University & Research. In deze interactieve virtuele tour kun je virtueel door de kas lopen terwijl je alles te weten komt over de technische specificaties en de soorten onderzoek die hier uitgevoerd worden. Vanuit een 360 graden luchtopname beland je in de kassen en ontmoet je de mensen die er werken. Met video en andere interactieve uitingen vertellen zij wat er in Serre Red gebeurt en hoe de locatie daaraan bijdraagt.

Een 360º virtuele tour Laten Maken In 8 Stappen

 • Kennismaking / briefing
 • Concept
 • Flowchart / storyline
 • Draaidag(en)
 • Creatie tour, content en interactiviteit
 • Testen en optimaliseren
 • Lancering
 • Activatie en impact

Ook Een 360º Virtuele Tour Laten Maken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel (030) 25 10 424 of vul het formulier in.

  Up