Down Arrow

Animatie

Wil je een animatie laten maken? Wij zijn een animatiestudio in Utrecht. Door ons te verdiepen in jouw materie, je organisatie en de doelgroep. Het resultaat is altijd een professionele animatie die daarbij aansluit. Unieke organisaties verdienen unieke animaties!
  • Hét middel om uit te leggen
  • Je kunt alles laten zien
  • Vereenvoudigt complexe materie
  • Helder en to-the-point
  • Modern en zeer professioneel
  • Perfect aan te sluiten op bestaande huisstijlen

Heb je iets uit te leggen?

Heb je een complexe boodschap? Een animatie laten maken werkt. Wij helpen je niet alleen met visualiseren. We zorgen ook voor een sterke inhoud. Tekst, beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd in een unieke animatie.

Zoek de interactie

Door interactiviteit toe te voegen aan je animatie betrek je de kijker nog meer bij het onderwerp. Delen in de animatie maken we daarbij aanklikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld toetsen of de informatie goed overkomt.

Animatie in alle vormen en maten

Elke organisatie en boodschap is uniek. Daarom leveren we altijd maatwerk. Bekijk je de animaties die wij maken, dan zie je een grote diversiteit aan stijlen. Zo zorgen we ervoor dat jij je onderscheidt.

Animatie laten maken?

In deze animatie video leggen we uit hoe wij te werk gaan als we een animatie gaan maken. Met meer dan 20 jaar ervaring weten we snel de kern van de boodschap naar boven te halen. Deze zetten we om in een goed doordacht, pakkend script. Als iedereen blij is daarmee, starten we met het maken van de animatie. Wij werken niet met kant-en-klaar pakketten, maar ontwikkelen altijd een passende stijl op maat. Dat doen we tegen een vooraf afgesproken vaste prijs. Heb je het gevoel dat wij de juiste partij zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Welke animatiestijl?

Je vraagt je misschien af in welke stijl je een animatie wilt laten maken. Moet het abstract zijn, of cartoonesk? Wil je wel of geen characters en hoe zien die er dan uit? Er zijn veel keuzes te maken. Als je daar een voorkeur in hebt horen we dat graag. En als je het niet weet doen wij gewoon een aantal voorstellen. Daarbij kijken we altijd naar het onderwerp, de doelgroep en de afzender. De animatie moet daar goed op aansluiten. Zo maken we voortdurend unieke animaties in iedere denkbare stijl. Bekijk ons werk maar eens.

Trots op ons werk

Ook Een Animatie Laten Maken?

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel (030) 25 10 424 of vul het formulier in.

    Up