YOUR BOX SHOP

Animatie over de gepersonaliseerde dozen die Your Box Shop in kleine oplages levert

Your Box Shop levert gepersonaliseerde dozen in kleine oplages zonder opstartkosten.
Opdrachtgever
Your Box Shop
Techniek
After Effects
Productiedatum
september 2018
Deel dit artikel

Dozen met eigen opdruk

Bij Your Box shop kunnen ondernemers online eenvoudig dozen met een eigen opdruk bestellen. Afnemers bepalen zelf de oplage en grootte van de doos, ze uploaden hun ontwerp, bekijken het resultaat, plaatsen hun bestelling en ontvangen de hoogwaardig bedrukte dozen daarna snel.

De animatie

In de startfase van Your Box Shop heeft het bedrijf zich gericht op gepersonaliseerde verhuisdozen. Makelaars en hypotheekverstrekkers gebruikten de dozen om ze cadeau te doen aan klanten die een huis hadden gekocht. In de stap naar verbreding had Your Box Shop behoefte aan een animatie die aantoont wat Your Box Shop biedt. De film ging live bij de lancering van de nieuwe website.

“EEN ZEER PROFESSIONELE ANIMATIEFILM”

Rekel Producties heeft een zeer professionele animatiefilm geproduceerd. De voorbereiding verliep vlot en in de communicatie waren het korte lijntjes, wat we als erg prettig hebben ervaren. Hierdoor hebben we samen in een relatief kort tijdsbestek een mooi product neergezet waar we al enkele zeer enthousiaste reacties op hebben ontvangen.
Wat ons opviel is wat een verschil een Voice Over kan maken, door de juiste intonatie en stemkeuze van de stemacteur is de film erg krachtig geworden. Kortom Your Box Shop is erg blij met het eindresultaat!

Raoul de Koning

Mede-eigenaar

Meer Weten?

Maaike Geuzendam

Maaike Geuzendam

06 - 21 27 79 18

Up